Woningbouw

Bij nieuwbouw of renovatie van een woning komen er veel dingen op u af. Ook over zaken waar u misschien minder vanaf weet, zoals elektrotechniek. Hier helpen wij u graag bij. Vanaf een basisontwerp van uw architect of met een compleet nieuw ontwerp, wij doorlopen met u het hele traject.

Advies over alle elektrotechnische installaties
We adviseren u bij het maken van de juiste keuzes van stopcontacten, verlichting, beveiliging of een compleet domoticasysteem waarmee u alles snel en makkelijk kunt bedienen. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken? Ook daar kunnen we u bij helpen met bijvoorbeeld zonnepanelen, laadpalen of LED-verlichting.

Onze pluspunten

 • Persoonlijke aanpak:
  Van advies tot uitvoering: u heeft 1 vast aanspreekpunt die alles van uw project weet.
 • Maatwerk:
  Wij vertalen uw wensen naar een concreet plan, en zorgen dat u na afloop 100% tevreden kunt zijn.
 • Eerlijk en betrouwbaar:
  We geven een eerlijk en goed onderbouwd advies, zodat u zowel kwalitatief als prijstechnisch de beste keuze kunt maken.

Onze werkwijze

We starten altijd met een persoonlijk gesprek. Wat zijn de plannen? Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden? Aan de hand van de tekening van de architect nemen we het project door, waarbij we kijken welke optimalisaties nog doorgevoerd kunnen worden. Begint u helemaal blanco, dan bespreken we welke wensen u heeft. Op basis daarvan maken we een ontwerp op maat.

We hebben een breed assortiment: van luxe A-merken tot uitstekende B- of C-merken. Hierdoor bieden we u altijd de beste keuze, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Veel van onze producten, zoals stopcontacten, schakelaars en beveiligingssystemen kunt u in onze showroom bekijken. En anders maken we, als u daar behoefte aan heeft, een afspraak bij onze leveranciers.

We staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Daarom heeft u vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de uitvoering één vast aanspreekpunt, die alles van uw situatie weet. Hij plant alle werkzaamheden in en stuurt ons vaste team van medewerkers aan, die zorgen dat uw project snel en netjes wordt uitgevoerd. Zodat u 100% tevreden kunt zijn.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Hoogendoorn Elektrotechniek

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Zonnepanelen

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl