Beveiliging

Helaas neemt het aantal inbraken in ons land nog steeds toe. Vaak weten inbrekers precies wanneer en hoe ze moeten toeslaan. Tenzij u een goed inbraakbeveiligingssysteem heeft.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging
Hiervoor bieden we, tot volle tevredenheid van onze klanten, al jaren het alarmsysteem AlphaVision UNII aan. Door de hybride opzet is het geschikt voor alle soorten panden. Naast het solide alarmsysteem zijn er veel uitbreidingen mogelijk, zoals bewegingssensoren (binnen en buiten), overvalknoppen, toegangscontrole en melders voor glasbreuk, brand en gas.


Optimaal bedieningsgemak

Het systeem heeft een optimaal bedieningsgemak. Op het strand vanuit Zuid-Frankrijk, vanaf het sportveld of gewoon op het werk. Met de gratis mySmartControl APP heeft u vanaf elke locatie toegang tot uw volledige alarmsysteem. Handig om tijdens uw vakantie de buren binnen te laten. Of om te controleren of u het alarm wel heeft ingeschakeld. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden, zoals een druppel aan uw sleutelbos.

Ook niet onbelangrijk: de onderdelen van het systeem zien er erg fraai uit.

Onze pluspunten

 • Betrouwbaar
  We zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Daarmee waarborgen wij kwaliteit.
 • Kennis
  We hebben een enorme productkennis en volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen we u een goed en betrouwbaar advies op maat geven.
 • Ervaring
  Door onze ervaring plaatsen we dit alarmsysteem snel en vakkundig, in zowel bestaande als nieuwbouwpanden. Eventueel zelfs achteraf met draadloze componenten.

Onze werkwijze

Misschien is het plaatsen van het alarmsysteem onderdeel van uw nieuwbouwproject, of bent u benieuwd wat er mogelijk is in uw bestaande pand. De wensen en mogelijkheden hiervoor nemen we uitgebreid door tijdens een persoonlijk gesprek bij ons kantoor of bij u op locatie. Op basis hiervan krijgt u een advies op maat. Voldoet dit aan uw wensen? Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de plaatsing. Ons vaste team van monteurs komt bij u langs om het alarmsysteem vakkundig te installeren. Hierbij krijgt u ook een heldere instructie over het gebruik ervan.

We kunnen uw alarmsysteem aanmelden bij een Particuliere Alarm Centrale en Alarm opvolgdienst. Hiervoor werken we samen met SMC AlarmCentrale, een van de meest toonaangevende particuliere alarmcentrales van Nederland. Wanneer dit nodig is leveren wij de installaties op met VEB-certificaat, zodat u dit kunt doorgeven aan uw verzekering. Daarnaast hebben we verschillende mogelijkheden voor jaarlijks onderhoud. Uw vaste contactpersoon bij ons kan u hier uitgebreid over adviseren.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Hoogendoorn Elektrotechniek

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Zonnepanelen

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl