Inspectie

Voor sommige verzekeringsaanvragen is een SCIOS Scope 10 inspectie (gericht op het beperken van het brandrisico) en SCIOS Scope 12 inspectie (gericht op het beperken van het brandrisico door zonnestroominstallaties) verplicht. Hiervoor werken wij nauw samen met Barnett Inspections, een onafhankelijke specialist die zich uitsluitend bezighoud met inspecties.

Wij werken graag met ze samen omdat ze flexibel en efficiënt opereren, helder communiceren en gebruikmaken van moderne apparatuur en software. Ze leveren een uitgebreid inspectierapport op. Komen hier eventuele gebreken of aandachtspunten uit, dan stemmen we dit met ze af en pakken het  direct op. Zo heeft u de garantie dat u voldoet aan alle eisen van uw verzekering.

Onze pluspunten

 • Flexibel
  Heeft u behoefte aan een eenmalige check of wilt u dit op vaste basis? Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden.
 • Onafhankelijk
  Wij werken samen met een onafhankelijke inspectiespecialist zodat u een eerlijk rapport krijgt.
 • Gemak
  We stemmen met u het Programma van Eisen af, daarna nemen wij u alles uit handen.

Onze werkwijze

Wanneer u aangeeft de inspectie bij ons neer te leggen, stemmen we eerst samen het Programma van Eisen af. Dit overleggen wij met Barnett Inspections, waarna zij de inspectie zullen uitvoeren. Op basis van het inspectierapport pakken we eventuele aandachtspunten en gebreken zo snel mogelijk op. Uiteraard gaat alles in overleg met u. Wij houden van korte lijnen, dus u heeft tijdens het hele inspectietraject een vast aanspreekpunt.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

  Hoogendoorn Elektrotechniek

  Belgielaan 10
  2391 PE Hazerswoude-Dorp

  Telefoon: (+31)(0)172 - 231589 

  Zonnepanelen

  Service & Onderhoud


  © Hoogendoorn Elektrotechniek. All rights reserved. Website by DiscoverDesign.nl